Daniel Radcliffe szörnyű családi titkot tudott meg

Daniel Radcliffe a dédapja búcsúlevelével
Vágólapra másolva!
Daniel Radcliffe egy családfakutató műsorban tudta meg, hogy a dédapja öngyilkos lett, el is olvashatta a búcsúlevelét – ami nem ment neki könnyek nélkül. Nézze meg videón a megható jelenetet!
Vágólapra másolva!

A BBC az egykori Harry Potterrel, vagyis Daniel Radcliffe-fel indította családfakutató műsora, a Who Do You Think You Are? új évadját, és sikerült egyből egy igen erős adást a képernyőre küldenie.

A sorozat lényege, hogy profi genealógusok felgöngyölítik egy-egy híresség családfáját, majd az illetőt szembesítik az eredménnyel, minél több ismert helyszínre el is viszik, hogy autentikus környezetben ismerkedjen meg családja korábbi életmódjával, körülményeivel.

Daniel Radcliffe a dédapja búcsúlevelével Forrás: BBC

Radcliffe a műsorban tudta meg, hogy a dédapja öngyilkos lett, miután csődbe jutott, még a búcsúlevelét is a kezébe nyomták, amit a színész könnyes szemmel olvasott végig.

Különösen elcsuklott a hangja, amikor felismerte, hogy a dédapja mennyire szerethette a feleségét, azt mondta, néhány dolgot ő is pont így mondana el a szeretteinek hasonló helyzetben. Nézze meg videón az érzelmes jelenetet:

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!