Ősszel dől el, mennyi börtönt kap a Született feleségek sztárja

Felicity Huffman expected to plead guilty to using bribery to get daughter into university Horizontal
Actress Felicity Huffman is escorted by Police into court where she is expected to plead guilty to one count of conspiracy to commit mail fraud and honest services mail fraud before Judge Talwani at John Joseph Moakley United States Courthouse in Boston, Massachusetts, May 13, 2019. (Photo by Joseph Prezioso / AFP)
Vágólapra másolva!
A vesztegetéssel vádolt Felicity Huffman a bíróság előtt is elismerte a bűnösségét, szeptemberben várható ítélet az ügyében.
Vágólapra másolva!

A Született feleségek egykori Lynette Scavója, vagyis Felicity Huffman egy közleményben már korábban is elismerte, hogy 15 ezer dollár kenőpénzt adott annak érdekében, hogy a lánya bekerüljön egy elit egyetemre, most pedig hivatalosan, a bíróság előtt is bűnösnek vallotta magát:

A színésznő ezzel vádalkut kötött, vagyis mérsékeltebb büntetésre számíthat – hogy pontosan mi vár rá, az szeptember 13-án derül ki, akkorra tűzte ki a bíróság az ítélethirdetést.

Felicity Huffman a bíróságra menet május 13-án Forrás: AFP/Joseph Prezioso

Azt már korábban lehetett tudni, hogy az ügyészség a vádalku esetén is letöltendő börtönnel büntetné a vesztegetési ügybe keveredett színésznőket – Huffman mellett Lori Loughlint –, a Deadline szerint Huffman esetében négy hónap börtönt kértek.

A lap úgy tudja, az ügyészség emellett egy év próbaidőt és 20 ezer dollár pénzbüntetést is javasolt az ügyben, de természetesen a bíróság szava lesz majd a döntő.