Hihetetlen, de ezek a sztárok egyszer már elváltak

Ördög Nóra, Cserepes Laura, Dundika Majoros Hajnalka, Cserpes Laura
Nem is gondolná, hogy ezek a sztárok már egyszer elváltak
Vágólapra másolva!
Cserpes Laura már évekkel ezelőtt elvált, és azóta sem mesél szívesen szerelmi életéről, mint ahogy Majka párja is házas volt a rapperrel való kapcsolata előtt. Tatár Csilla és Liptai Claudia is a második férjük mellett találták meg a boldogságot, Ördög Nóra pedig nős férfiba szeretett bele. Nézze meg, mely sztárok mondták ki korábban másnak az igent!
Vágólapra másolva!

Cserpes Laura

Az énekesnő két év házasság és némi procedúra után vált el a Megasztárban megismert Fekete Dávidtól. "Ez egy viharos, szenvedélyes kapcsolat volt, és mi nem voltunk elég felnőttek hozzá. Most, hogy aláírtuk a válási papírokat, lezárult egy korszak az életemben. Rossz érzés, mert amikor összefutok egy rendezvényen Dáviddal, visszajönnek az emlékek, hiszen öt év az hosszú idő" - mondta 2013-ban, nem sokkal a válás után.

Forrás: Facebook / Cserpes Laura

Cserpes Laura később Gyurta Dániel párja volt, szakításukról 2018 elején cikkeztek a lapok, de azóta többször felmerült, hogy újra együtt vannak. Az énekesnő a válása óta csak nagyon ritkán beszél a magánéletéről, mostanában nem beszélt párkapcsolati témákról.

Ördög Nóra

Sokan nem tudják, hogy a műsorvezetőnek már volt egy házassága 2009-ben, Nánási Pál előtt Rubin Kristóf volt a férje. Ördög Nóra nemrég egy podcastben mesélt gyermekei apjával arról, hogy milyen gyorsan szerettek egymásba, és hogy változott meg egy csapásra az élete. Máig emlékszik a telefonhívásra, mikor elmondta édesanyjának, hogy válni fog, és meg is van új választottja.

Forrás: Nánási Pál

"Anyukám letette a telefont, és viharos sebességgel beírta a Google-be, hogy ki is az a Nánási Pál, és elsápadva visszahívott: de kislányom, hát ez az ember nős! Mind a kettőnk életében volt egy első fejezet, amit le kellett zárni. Azt mondtam: higgyétek el, találkozni fogtok vele, belenéztek a szemébe, és érteni fogjátok. Ez így is lett, nagyon gyorsan összehoztuk a találkozót, a szüleim két nappal később bevágták magukat az autóba, és találkoztunk egy cukrászdában, semleges terepen" - idézte fel a történteket.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!