Még öt évig lett volna munkája, de nem feküdt le a főnökével

Comedy Central Roast Of Bruce Willis - Arrivals GettyImageRank2 Arts Culture and Entertainment Celebrities
LOS ANGELES, CA - JULY 14: Cybill Shepherd attends the Comedy Central Roast of Bruce Willis at Hollywood Palladium on July 14, 2018 in Los Angeles, California. Frederick M. Brown/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Cybill Shepherd elmesélt egy történetet a kilencvenes évekből, szerinte azért ért véget a Cybill című sorozata, mert egy szexuális ajánlatra nemet mondott az akkori főnökének.
Vágólapra másolva!

Cybill Shepherd a The Michelle Collins Show című rádióműsorban elmondta, hogy szerinte négy évadnál több is készülhetett volna a Cybill-ből, ha lefekszik a CBS akkori főnökével, a szexuális zaklatási vádakba azóta belebukott Les Moonvesszel.

Cybill Shepherd a Cybill plakátján Forrás: CBS

A színésznő elmesélte, hogy Moonves egy vacsorával egybekötött megbeszélésre hívta, majd némi alkohol után arra kezdett el panaszkodni, hogy sem a felesége, sem a szeretője nem izgatja már fel. Ezután kérdezte meg Shepherdet, hogy hazavihetné-e, de a színésznő azt felelte, hogy már várja a kocsi odakint.

Cybill Shepherd idén júliusban Forrás: AFP/2018 Getty Images/Frederick M. Brown

Shepherd elmondása szerint a csatorna producerei szinte rögtön reagáltak, először különféle, kreatív jellegű korlátozásokat vezettek be a sorozatnál, majd meg is szüntették. "Még legalább öt évig ment volna, ha igent mondok" – vélte a színésznő.