Borbás Marcsinak elege lett a hazugságokból, jogi lépéseket tesz

2018.10.19. 11:31

Borbás Marcsi úgy érzi, egyre több valótlanság és csúsztatás jelenik meg vele kapcsolatban a sajtóban, ezért közösségi oldalán hívta fel a követői figyelmét, hogy fenntartásokkal olvassák a róla szóló cikkeket.

Sajnos egyre több álhír és rosszindulatú csúsztatás jelenik meg rólam a sajtóban és az interneten. Ezekre nagyon nehéz reagálni - sokszor nem is teszem -, de egy határon túl kénytelen vagyok mégis megszólalni - kezdte a bejegyzést.

Mint írja, az egyik bulvárlap címlapján valótlan állítás szerepel, miszerint négyszázmillió forintot keresett egy év alatt. "Az állítás teljességgel hamis. A címlaphoz kapcsolódó cikk önmagával is ellentmondásba keveredve próbálja összemosni egy vállalat számviteli adatait a személyes keresetemmel. Az anyag a megkérdezésem nélkül készült. A címlap szerzői jogot sértve, engedély nélkül használja a közzétett fotót."

Még több fotóért kattintson, galéria nyílik!Forrás: Facebook/Borbás Marcsi

A műsorvezető megteszi a szükséges jogi lépéseket, és egyúttal arra kéri a rajongóit, hogy ne foglalkozzanak a bulvársajtó róla készült cikkeivel. "Szeretnélek megkérni benneteket, hogy csak a Facebook oldalamon posztolt híreket és a velem készült eredeti (tehát nem csak kiragadott idézeteket tartalmazó) interjúkat tekintsétek hiteles hírforrásnak személyemmel kapcsolatban. A bulvársajtóban megjelenő cikkek, címlapok általában a megkérdezésem nélkül készülnek és a legtöbbször valótlanságot vagy pontatlanságot tartalmaznak."

Borbás Marcsiról itt nézhet régi és új képeket.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK