10 meglepő név, amit magyar sztárok adtak a gyerekeiknek

10 meglepő név, amit magyar sztárok adtak a gyerekeiknek
Vágólapra másolva!
A napokban született meg Istenes Bence és Csobot Adél kisfia, aki az Ádin nevet kapta, de ugyanilyen különleges nevet kapott korábban a testvére, Nátán is. Kulcsár Edina hamarosan világra hozza Medoxot, és nagyon meglepő volt az is, mikor Ördög Nóra a Mici nevet adta kislányának – összeszedtük a 10 legérdekesebb nevet a magyar sztárvilágból.
Vágólapra másolva!

Nátán és Ádin

Istenes Bence és Csobot Adél első kisfia a Nátán nevet kapta 2016-ban, akkor sok támadás érte a sztárpárt, a különleges választás nem tetszett mindenkinek. Lehetett sejteni, hogy a második kisfiúnak sem átlagos nevet választanak, a napokban született baba az Ádin nevet kapta.

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés,

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés,

A nevek miatt a szülők különösebben nem magyarázkodtak, a Nátán jelentése Isten ajándéka, az Ádiné pedig finom, kedves – utóbbi annyira ritka, hogy újszülötteknek adott nevek körében a 2000-es és a 2010-es években nem szerepelt a 100 leggyakrabban adott férfinév között.

Medox

Kulcsár Edináék nem halasztották az utolsó pillanatra a névválasztást: mikor a műsorvezető és párja, Csuti megtudták, hogy fiuk lesz, döntöttek, és nem is akármilyen névvel rukkoltak elő. A kicsi még meg sem született, de a neve miatt már magyarázkodtak a szülők.

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Egy-egy papírra leírtak tíz-tíz nevet, ami nekik tetszik, és mikor összehasonlították a listáikat, egyetlen közös volt rajta, a Medox. Így egyértelmű lett a névválasztás. „Megnéztük, és természetesen lehet anyakönyvezni. Nyitott szemmel, füllel jártunk, mióta tudjuk, hogy gyermekünk lesz. Igen, tudjuk, hogy Angelina Jolie fiát Maddoxnak hívják. Férfias, jól csengő név, nyilván ennek is szerepe volt abban, hogy születendő kisfiunk a Medox nevet kapja” – mesélte nemrég a modell.

Mici és Venci

2015-ben Ördög Nóra kislányának a neve borzolta a kedélyeket, sokan nem értették, miért a Mici nevet választották. A TV2 műsorvezető aztán később elárulta, hogy miért döntöttek így: „Egy baráti összejövetelen voltunk, amikor valaki mesélt egy anekdotát Esterházy Miciről, aki színésznő vagy táncosnő volt. Palkóval egymásra néztünk, és egyből tudtuk, ha lányunk lesz, így fogják hívni.”

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

Mici után a kistestvér is különleges nevet kapott, Vencelt Vencinek becézik a szülei – a név nagyon ritka, a 2000-es években nem szerepel a 100 leggyakoribb férfinév között.

Folytatódik a cikk, nézze meg a többi magyar sztárgyereket is!