Leforgatták az Aranyélet végét

Aranyélet
Vágólapra másolva!
Február 13-án hajnalban utoljára hangzott el a "felvétel" utasítás az Aranyélet szettjében, ezzel pedig véget ért a több mint 3 éve tartó különleges történet.
Vágólapra másolva!

A 78 napos forgatás végén Dyga Zsombor és Mátyássy Áron rendezők azzal búcsúztak a csapattól, hogy kimondták, hogy szerintük a sorozat sikerének kulcsa – a sztori mellett persze – maga a stáb volt. "A kezdetektől fogva érezte mindenki, hogy itt valami igazán egyedit, maradandót alkotunk, és a 3 év alatt beleadta a tudása legjavát" - vélekedtek.

Stábfotó Forrás: HBO

A sorozatot gyártó Laokoon Filmgrouptól Fodor Judit producer is hasonlóan nyilatkozott a forgatásról. A szériát megálmodó Krigler Gábor, az HBO kreatív producere is elégedett: „Azon túl, hogy tükröt állítsunk a mai magyar társadalomnak, az egyik legfontosabb ambíciónk az Aranyélettel végig az volt, hogy évadról évadra, epizódról epizódra képesek legyünk valami újat, meglepőt nyújtani a nézőinknek. Úgy érzem, a befejező évaddal mindezt maximálisan sikerült elérnünk: a legjobbat a végére tartogattuk."

Anyuka és kisfia Forrás: HBO

Az HBO GO-n a korábbi évadok, a harmadik, egyben utolsó évad pedig valamikor ősszel érkezik. Az Origo kinn volt egy vidéki forgatási helyszínen, interjúkkal és riportcikkel később jövünk.