Curtis esélyt kapott a TV2-től, ebben a műsorban láthatjuk

Curtis
Vágólapra másolva!
Curtis a TV2 képernyőjén bizonyíthat: a csatorna a Csak show és más semmibe szerződtette le a rappert.
Vágólapra másolva!

„Hihetetlenül jólesik, hogy ennyi rajongóm és barátom mellettem áll és támogat, nekik szeretnék bizonyítani azzal, hogy teljes erőbedobással készülök majd az élő produkciókra, amelyek komoly testi és szellemi jelenlétet igényelnek” – mondta Curtis a Borsnak.

Forrás: Curtis / Facebook

A lap úgy tudja, a botrány Curtisnek nem is jöhetett volna rosszabbkor, hiszen akkor már hónapok óta tárgyalásban volt a TV2-vel, a Csak show és más semmi című produkcióra. A csatorna döntéshozóinak ezért valószínűleg komolyan át kellett gondolniuk, hogy a történtek után bizalmat szavaznak-e a rappernek.

„A Csak show és más semmi kiváló lehetőség arra, hogy hétről hétre megmutassam a közönségnek, önállóan is maximálisan helyt tudok állni ezekben a nem mindennapi kihívásokban. A felkérés rögtön megtetszett, olyan ez a műsor, mint egy felnőtt játszótér, ahol újabb hangszereken próbálhatom ki magamat, sokat tanulhatok, anélkül, hogy munkának fognám fel a feladatokat” – mesélte a műsorról.

Korábban is dolgoztak együtt

A csatorna is megszólalt, bizalmat szavaznak a rappernek: „Curtisszel az elmúlt években több produkcióban is dolgozott már együtt a csatorna.

A korábbi műsorokban, valamint a Csak show és más semmi több hónapja tartó előkészületei, próbái során nem volt negatív tapasztalatunk, így jelenleg nem látjuk akadályát a show-ban való szereplésének.

Természetesen, mint minden élő show-műsor esetében, most is készülünk tartalékjátékosokkal, így ha valamelyik szereplőnket helyettesíteni kell, arra is fel vagyunk készülve.”