Balázs Andi: Majdnem összeestem

Balázs ANdi, Balázs Andrea
Vágólapra másolva!
Balázs Andi éve már most nagyon sikeres, a Nagy Duett után az évad legjobb női színészének járó elismerést is ő nyerte - immár negyedszer. Mesélt arról is, közeledő negyvenedik szülinapja kapcsán eldöntötte, hogy igyekszik minél több dolgot kipróbálni, amire eddig nem volt lehetősége.
Vágólapra másolva!

A színésznő 40 éves lesz a nyáron, és korábban elhatározta, hogy a születésnapjáig sok olyan dolgot ki akar próbálni, amit korábban nem tett.

"Úgy gondolom, jó úton haladok, hogy mindent megvalósítsak, amit szeretnék. A közönségdíjat akkor is megkaptam, mikor nem voltam ennyit a televízióban, és ez is egy biztosíték arra, hogy nem rontott semmit az egész, hisz megintcsak megkaptam, és nagyon örülök neki" - mesélte a Mokkában.

Forrás: Instagram/Balázs Andi

Eleinte félt, hogy túl sok lesz belőle, nem akart mindenhol ott lenni, de rájött, hogy felesleges az aggodalma. A színházban 15 éve játszik, de a színházi törzsközönség mellett a tévénézőket is nagyon szereti.

"Soha nem megyek olyan feladatba bele, amit félgőzzel csinálok, nálam az soha elő nem fordulhat. Ezért volt a Nagy Duett szériája alatt is az a nagy kifáradás a végére, majdnem összeestem a Tomival, mert annyira szerettem azt a két és fél percet, hogy az vette el az energiámat. Nem a felkészülés, hanem, hogy jót akartam" - mesélte.