Drew Barrymore kedvesen mosolyog, majd kiszívja a véred

Drew Barrymore
Vágólapra másolva!
Egy vicces kis videóval reklámozzák a Santa Clarita Diet második évadját.
Vágólapra másolva!

A Santa Clarita Diet egy feketehumorral dolgozó, jópofa sorozat, egyfajta horrorkomédia, Victor Fresco a kreátora, a Netflixen nézhető, főszereplők Timothy Olyphant és Drew Barrymore. 2017 februárjában mutatták be, 10 rész az első évad – a másodikat már márciusban megrendelték.

A sorozatról a második évad előtt írunk hosszabban, dióhéjban annyit róla, hogy Drew Barrymore már az első részben rosszul lesz, összehány valami nyálkás borzalommal egy hálószobát és egy fürdőszobát, látszólag meghal, majd zombiként él tovább. Nem úgy, mint a Walking Dead ide-oda csoszogó, agyatlan élőhalottjai, hanem látszólag normálisan, csak az különbözteti meg az élőktől, hogy neki nem ver a szíve, nincs vére, és

néha ellenállhatatlan kényszert érez arra, hogy emberhúst zabáljon,

méghozzá minél frissebbet és zsengébbet. (Spoiler: az első részben például megöli a Castle-ből is ismert Nathan Fillion karakterét, és el is fogyasztja egy jó részét mohón, a hátsókertben.) Persze a családanya furcsaságát el kell titkolni, úgyhogy erre a képmutatásra húzták fel a kedvcsináló videót, amely már a 2. évadot reklámozza. Alább a trailer: