Kiosztotta a színésznő a gyerekeit kóstolgató kommentelőket

Premiere Of LD Entertainment's "Dog Days" - Arrivals GettyImageRank1 Arts Culture and Entertainment Celebrities Film Industry topics topix bestof toppics toppix
CENTURY CITY, CA - AUGUST 05: Tori Spelling attends the Premiere of LD Entertainment's "Dog Days" at Westfield Century City on August 5, 2018 in Century City, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Rengeteg negatív komment érkezett Tori Spelling egyik Instagram-posztjára, a Beverly Hills 90210 egykori színésznője azonban megvédte a gyerekeit. 
Vágólapra másolva!

A Beverly Hills 90210-ben Donnaként látott Tori Spelling kitett egy fotót az Instagramra négy idősebb gyerekéről, akik épp iskolába készülnek – ez azonban korántsem nyerte el mindenki tetszését.

A kommentelők közül sokan a gyerekek súlyával viccelődtek, más azt írta, úgy vannak felöltözve, mintha még félálomban vettek volna fel valamit a földről. Erről a képről van szó:

Spelling nem hagyta annyiban a dolgot, azt válaszolta a gonoszkodó kommentelőknek, hogy szégyelljék magukat, ha nem tudnak semmi kedveset írni, akkor inkább tartsák magukban a véleményüket.