13 év után válik a Modern család színésznője

69th Annual Primetime Emmy Awards - Arrivals GettyImageRank2 Arts Culture and Entertainment Celebrities FASHION Awards Ceremony
LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 17: Actor Julie Bowen attends the 69th Annual Primetime Emmy Awards at Microsoft Theater on September 17, 2017 in Los Angeles, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Modern család-ból ismert Julie Bowen és a férje válnak, tavaly szeptemberben ünnepelték a 13. házassági évfordulójukat.
Vágólapra másolva!

Julie Bowen és a férje, Scott Phillips ingatlanbefektető elválnak 13 évnyi házasság után. A párnak 2004-ben volt az esküvője, három fiuk született, a most 10 éves Oliver és a 8 éves ikrek, John és Gustav.

Utolsó nyilvános szereplésükön 2016 szeptemberében Forrás: AFP/2016 Getty Images/Rich Polk

A színésznő korábban úgy nyilatkozott, a férje mindenben támogatja, tévés karrierjét is pártolja, utoljára azonban 2016 szeptemberében jelentek meg együtt nyilvánosan a Los Angeles-i LGBT Center díjátadóján – itt készült róluk a fenti kép is.

Bowen már akkor viccelődött azzal, hogy "túl fáradtak" elválni, 2017 februárjában azonban még kiszúrták őket a gyerekeikkel a Harlem Globetrotters fellépésén.