Bódi Sylvi elárulta, hogy mitől olyan szép

Bódi Sylvi
Vágólapra másolva!
Bódi Sylvi húsz éve nem evett húst, nem dohányzik, nem fogyaszt alkoholt, és a teste mellett a lelkére is szán elég időt - úgy véli, ez lehet szépségének titka.
Vágólapra másolva!

A modell sok dicséretet, bókot kap, ezért úgy döntött, mesél egy kicsit arról, hogy minek köszönheti a szépségét.

"Használok pár jó krémet, meg néha el-elmegyek különbözö kozmetikai kezelésekre, de ez önmagában édes kevés lenne. 20 éve vega vagyok. Nem eszem gyorséttermekben, és kerülöm a feldolgozott élelmiszereket. Ellenben sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok. Több, mint 20 éve nem ittam kólát és egyéb hasonló löttyöket. Vizet iszom, pont. Nem dohányzom, nem kávézom, nem iszom alkoholt és nem használok semmilyen drogot" - írta oldalára.

Forrás: Bódi Sylvi Fan Club / Facebook

"De a lényeg most jön: boldog vagyok. Tele vagyok szeretettel, pozitív gondolatokkal. Ünneplem a létezést. Minden egyes napra úgy tekintek, mintha ajándék lenne. Kiváncsi vagyok a világra, az életre. Merek álmodni és teszek ezek megvalósításáért. Nem félek az ismeretlentől, vállalom a kihívásokat, szeretem a kalandokat. Nyitott vagyok az emberek felé, a szívemen keresztül nézem őket, és magát a világot is.

Az ember aurája, ha szépen ragyog, akkor túltesz minden fizikai paraméteren. A boldogság széppé tesz és fiatalon tart. Érdemes kipróbálni" - zárja a sorokat.