Lucy Liu átáll a kamera másik oldalára

66th Annual Primetime Emmy Awards - Arrivals GettyImageRank2 VERTICAL USA International Landmark California City Of Los Angeles Television Show Red Carpet Event Lucy Liu Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Best Buy Theater Annual Primetim
LOS ANGELES, CA - AUGUST 25: Actress Lucy Liu attends the 66th Annual Primetime Emmy Awards held at Nokia Theatre L.A. Live on August 25, 2014 in Los Angeles, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Lucy Liura bízták a Luke Cage második évadjának nyitó részét, ő fogja rendezni az epizódot.
Vágólapra másolva!

Várhatóan jövőre érkezik a Luke Cage második évadja, amelynek nyitó epizódját Lucy Liu fogja rendezni.

A színésznőnek nem ez az első munkája a kamera másik oldalán, a főszereplésével készült Sherlock és Watson-ba is rendezett már négy epizódot, és ő készítette a Graceland: Ügynökjátszma egyik részét, valamint a Meena című rövidfilmet is.

Lucy Liu Forrás: AFP/Frazer Harrison

Persze Liu színésznőként még mindig ismertebb, a Sherlock és Watson mellett olyan sorozatokban láthattuk hosszabban, mint az Ally McBeal, az Édes, drága titkaink, vagy a Terepen.

A Luke Cage a Marvel fekete szuperhősét mutatja be, aki sebezhetetlen, és emberfeletti erővel bír, így osztja az igazságot Harlemben.