Szellemek, rejtélyes történetek nyomában a sorozatsztár

Rob Lowe
Rob Lowe 2017 márciusában
Vágólapra másolva!
Rob Lowe, Az elnök emberei, a Kaliforgia, a Testvérek, a Városfejlesztési osztály és a Vészhelyzet: Los Angeles sztárja fiaival együtt egy reality sorozat keretében ered a természetfeletti nyomába.
Vágólapra másolva!

Az X-akták nem fikciós verziójaként működő The Lowe Filesban – amely az A&E Network nevű csatornán kerül majd adásba – a veterán színész két felnőtt fiával, a 23 éves Matthew-val és a 21 éves Owennel karöltve járja be Amerikát, hogy különféle kísértethistóriák és megmagyarázhatatlan események után nyomozzon.

A trió megpróbálja tudományos alapokra helyezni kutakodását, így különböző szakértőket és tudósokat is megszólaltatnak majd. Az A&E egyelőre kilenc félórás epizódot rendelt be a műsorból, ami idén nyáron debütál a csatornán.

A Lowe fiúk, azaz Matthew, Rob, Owen és a fivérek édesanyja, Rob Lowe felesége, Sheryl Berkof tavaly augusztusban Forrás: Christopher Polk / Getty Images North America / AFP

„Már gyerekkorom óta odavagyok a rejtélyes történetekért, különös jelenségekért és azokért a félelmetes, természetfeletti históriákért, amiket a tábortűz körül szoktak mesélgetni az emberek" – mondta Rob Lowe a Varietynek.

„Amikor apa lettem, ezeket a sztorikat a két fiammal is megosztottam, így hármasban is az UFO-k, Óriásláb és az összes többi hátborzongató dolog rajongói lettünk, és lelkesen vitatkoztunk róla, hogy történetük vajon igaz, vagy sem.

Ez a nap pedig úgy tűnik, most jött el" – tette hozzá a sztár.