Itt az első előzetes az Igazából szerelem folytatásához

Vágólapra másolva!
Kijött egy teaser az Igazából szerelem tévés folytatásához, a jelenleg a The Walking Dead-ben látható Andrew Lincoln visszatért a romantikus tábláival.
Vágólapra másolva!

Korábban már mutattunk pár képet az Igazából szerelem tévés folytatásáról, most kijött az első előzetes is a tízperces különkiadáshoz, amely a Red Nose Day nevű jótékonysági napon, március 24-én kerül adásba a BBC-n.

A kisfilmben az azóta a The Walking Dead főszereplőjévé előlépett Andrew Lincoln szerepel, aki a film egyik ikonikus jelenetét játssza újra, csak éppen most nem szerelmet vall, hanem a folytatást reklámozza kézzel írt tábláival:

Miután itthon szinte minden karácsonykor leadják a filmet, aligha van olyan magyar, aki ne emlékezne az idézett jelenetre, amikor Lincoln karaktere úgy vallott szerelmet egy lánynak, hogy annak a pasija közben bent volt a házban. Azért mutatjuk ezt is:

Az eredeti szereplők egyébként majdnem mind igent mondtak a rövid folytatásra, Lincoln mellett Hugh Grant, Martine McCutcheon, Keira Knightley, Colin Firth, Lucia Moniz, Liam Neeson, Thomas Brodie-Sangster, Olivia Olson, Bill Nighy, Marcus Brigstocke és Rowan Atkinson is benne lesz.