Drámák, sérülés és nagy küzdelmek a Ninja Warrior középdöntőjében

Ninja Warrior
Vágólapra másolva!
Vége a Ninja Warrior első középdöntőjének, húsz játékos ment tovább a november 27-i adásban. Eddig sem volt sétagalopp, könnyen teljesíthető a feladat, de itt már olyan sportemberek is elvéreztek, akik az első két pályát sikerrel vették.
Vágólapra másolva!

Véget ért a Ninja Warrior első középdöntője, nagy küzdelmekkel, kisebb drámákkal: az egyik szereplő le is sérült, szalagszakadás valószínű. Szentgyörgyi Rómeó többszörös aerobikbajnok, személyi edző a selejtező epizódfináléjában hibátlanul versenyzett, ezúttal is remekelt.

Szentgyörgyi 40 fölött is jól nyomta Forrás: TV2

Emlékezetes volt Nagy Dániel testneveléstanár, a miskolci Csorba Martin, Pusztai Bence, a 20 éves gépészmérnök hallgató, és visszatért a pályára Gömöri András Máté, akit a selejtezőkben az UFO korongok állították meg.

Forrás: TV2

A Ninja Warrior középdöntőiben a versenyzőknek egy, a selejtezőnél nehezebb pályán kellett megmutatniuk, mire képesek. A középdöntő pályája a három adás alatt nem változik, de a kilencven nindzsajelölt már egymás ellen versenyez, és összesen immár kilenc akadályt kell legyőzniük a továbbjutáshoz. A Ninja Warrior Hungary emberpróbáló, 15 tonnányi alumíniumszerkezetből álló pályáját egy nemzetközi stáb építette.