Indul a Fölszállott a páva újabb évada

Fölszállott a páva
Vágólapra másolva!
2017-ben ismét a felnőtteké a színpad: több mint ezer jelentkező méretette meg magát idén is a népzenei és néptánc tehetségkutató területi válogatóin.
Vágólapra másolva!

A szarvasi és a fővárosi eseményről készült filmeket október 27-én, a keszthelyi és tatabányai fordulókat november 3-án, a hajdúböszörményi és az erdélyi Mikházán forgatott adásokat pedig november 10-én este láthatják a Duna Televízió nézői. A válogatófilmek végén kiderül, hogy kik a továbbjutók, azaz mely 48 produkcióval találkozhatnak a nézők az élő adásokban.

Forrás: facebook

Az MTVA és a Hagyományok Háza közös műsorában továbbra is 4 kategóriában állnak a zsűri elé: énekes szólisták és énekegyüttesek; hangszeres szólisták és zenekarok; táncos szólisták és táncospárok; néptáncegyüttesek.

Az első három adásban a területi döntőkből láthatnak összefoglalót a nézők, majd november 17-től az élőben sugárzott elődöntők következnek. A középdöntőket december 15-én és 22-én, a döntőt december 29-én rendezik, ahol a 4 kategóriagyőztes mellett a közönség is kiválasztja 2017 legjobb produkcióját.