Meglepő dolgokat állít volt férjéről Gwyneth Paltrow

Airbnb Open LA, Gwyneth Paltrow
Vágólapra másolva!
Mivel két közös gyermekük is van, nem csoda, hogy jó viszonyban maradtak a válás után, de még ehhez képest is meglepő, milyen közeli és baráti maradt a kapcsolat a színésznő és exe, Chris Martin zenész között.
Vágólapra másolva!

A 44 éves színésznő látható az amerikai InStyle napokban megjelenő februári számának címlapján, a belső oldalakon pedig további képeken kívül egy interjú is olvasható vele.

Forrás: Greg Kadel / InStyle

Az interjúban a sztár olyan kényes témákat is érint, mint például az öregedés vagy a volt férjével, Chris Martin zenésszel való kapcsolata. Előbbi kérdéssel kapcsolatban Paltrow annyit mondott, hogy miután elérte a negyvenet, úgy érezte, mintha szoftverfrissítésen ment volna át: elfogadta magát, nem törődött semmivel, csak elkezdte élni az életét, mindenféle aggodalmaskodás nélkül.

„Minden áldott nap ott van nálunk. Igaz, hogy megvan a saját magunk külön élete, de a családi életünk közös.

Őszintén úgy érzem, hogy ő és én valami igazán pozitív dologgal járultunk hozzá a válás kultúrájához" – mondta a színésznő a másik, ha lehet, még kényesebb témáról.

Here is to reunions, togetherness, family, and love love love. Happy thanksgiving eve, everyone. Love, gp

Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által közzétett fénykép,

Paltrow 2003 decemberében ment hozzá a Coldplay énekeseként ismert Chris Martinhoz, válásukat 2016 nyarán véglegesítették (de az utolsó két évben már külön éltek). Házasságuk ideje alatt két gyermekük született: a jelenleg 12 éves Apple és egy tízéves, Moses nevű kisfiú.