Gwyneth Paltrow fehérneműben ment vásárolni

Gwyneth Paltrow
Vágólapra másolva!
A 44 éves sztár látható a Harper’s Bazaar novemberi számának borítóján, a belső oldalakon pedig interjú olvasható vele – rengeteg csodás képpel, amelyek közül némelyiken elfelejtett ruhát húzni.
Vágólapra másolva!

A magazinfotók tematikája a bevásárlás volt, és a fényképek úgy mutatják Paltrow-t, hogy egy szupermarketben pózol, és a lazán vállára vetett zakó alatt csak fehérnemű van rajta.

A szexi fotók mellett a színésznővel egy interjút is olvashatunk, amelyben az öregedés és az anyaság témáját is érinti. (A fényképeket ide kattintva láthatjuk, itt pedig a teljes interjút is elolvashatjuk.)

A képek láttán ugyan nem gondolnánk, de a sztár szeptember végén töltötte be a negyvennégyet. Véleménye szerint azonban a nők negyvenéves korukra lesznek a legcsodálatosabbak, hiszen addigra érik el azt az állapotot, hogy az őket ért összes csalódást és kis krízist magukba integrálják, és teljesebb, érett személyiséggé válnak.

Forrás: Harper’s Bazaar

Azon kívül, hogy egy érett személyiség, Paltrow a 12 éves Apple és a 10 éves Moses édesanyja. Kislányáról pedig a színésznő igen elismerő szavakkal beszélt.

szeret magától is kockázatot vállalni és a határokat feszegetni. Igazán inspiráló élmény ilyennek látni egy fiatal lányt” – mondta Gwyneth Paltrow.