Szürke vagyok, átlagos - örökké elégedetlen sztárok

Jennifer Aniston, Jóbarátok
Vágólapra másolva!
Hollywood sztárjai hiába káprázatosak a vörös szőnyegen vagy a filmjeikben, sorozataikban, vannak köztük szép számmal, akik elégedetlenek a saját külsejükkel, egyáltalán nem tartják vonzónak magukat. Íme, pár önbizalomhiányos sztár, akinek semmi oka nem lenne arra, hogy kételkedjen magában.
Vágólapra másolva!

Mila Kunis

Ashton Kutcher feleségének nemcsak a szemét érdemes jól megnézni, hisz 2013-ban az FHM a világ legszexibb nőjének választotta, a Maxim és az AskMen hasonló listáján pedig második lett abban az évben.

40 jelző után sem mondaná magára, hogy szexi Forrás: AFP/Larry Busacca

A színésznő ezzel egyáltalán nem ért egyet, egyszer a Cosmopolitannek azt mondta, ha le kéne írnia magát valahogy, a „szexi” az első negyven jelzőben sem lenne benne. Persze tud magabiztos lenni, de ha valaki arról kezd el áradozni neki, hogy mennyire szexi, egy udvarias „köszönöm”-mel lezárja a beszélgetést.

Olivia Wilde

A Doktor House egykori Tizenhármasának ma már két közös gyermeke van Jason Sudeikisszel, a színésznő azonban sokáig úgy gondolta, hogy esélye sem lenne a kollégájánál. „Sosem hittem, hogy érdekelhetem őt. Annyira laza és annyira vicces, mindig is rajongtam érte, lenyűgözött az intellektusa. Azt gondoltam, nem vagyok neki elég szép, nem vagyok az ő típusa” – vallott egyszer a Marie Claire-nek.

Olivia Wilde és Jason Sudeikis Forrás: AFP/Justin Tallis

Jennifer Aniston

A kilencvenes években istennőnek számított, de még 2013-ban sem volt semmi szégyellnivalója, amikor a Családi üzelmek-ben sztiptízbe kezdett. Ő a haját gyűlölte egy időben: „A legrondább hajviselet volt, amit valaha láttam” – mondta a Glamournak a Jóbarátok Racheljeként hordott frizuráról, miközben akkortájt nők millió rendeltek ugyanolyat a fodrásznál.

Valójában utálta ezt a frizurát Forrás: Sam Jones / Kobal / The Picture Desk

Ryan Gosling

Hogy férfi versenyzőt is említsünk, a nők milliói által bálványozott Goslingnak sincs túl sok önbizalma, a Daily Mailnek egyszer azt mondta, nem érti, mitől lett szexszimbólum, szerinte „tök fura” arca van. Azt nem tudjuk, hogy a szuperszexi Eva Mendes mit gondol erről, mindenesetre a színésszel két közös gyermeket is vállalt.

Hölgyek, szexi vagy fura? Forrás: AFP/Loic Venance

Taylor Swift

A vörös rúzs nem véletlenül vált az alkalmanként színésznőként is megjelenő énekesnő végjegyévé, szerinte az arca teljesen szürke lenne e nélkül – legalábbis a People magazinnak ezt mondta. Ehhez képest 2011-ben huszadik lett a Maxim listáján, amely a világ legszexibb nőit tömöríti, és valószínűleg amúgy is rengeteg pasi rajong érte.

Rúzs nélkül szürke egérke lenne? Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Megan Fox

A legutóbb az Új csaj-ban látott színésznő 2008-ban még a világ legszexibb nője volt az FMH szerint, a következő évre pedig már annyira „lecsúszott”, hogy a Maxim listáján csak második lett. A Filmrise-nak azt mondta, nem tartja szexinek, de még csak szépnek sem magát – van ráadásul egy kellemetlen szokása is. Vajon velünk van a baj, ha mindezzel együtt is irigyeljük Fox férjét, Brian Austin Greent?

Megan Fox és Brian Austin Green Forrás: AFP/Jonathan Leibson

Lapozzon, szenvednek még páran önbizalomhiányban a sztárvilágban!