Ábrahám Edit: Nem hazudok, nekem is voltak elvonási tüneteim

Ábrahám Edit
Vágólapra másolva!
Ábrahám Edit is ott lesz A Nagy Duett új évadjában, Vastag Csaba oldalán tűnik majd fel a versenyben. Bár korábban szerepelt zenés művekben, inkább prózai színészként ismert - a lehetőségre jó kirándulásként tekint. A Barátok közt egykori színésznője az Origónak arról is mesélt, hogy milyen szerepre vágyik leginkább, és mit kezd azokkal az elvárásokkal, amiket vele szemben állítanak a nézők.
Vágólapra másolva!

Olyan típusú embernek látja magát, aki szereti feszegetni a határait, ezért is mondott igent a TV2 felkérésére. "Ilyenfajta pörgős műsorba nem mindegy, hány évesen vág bele valaki.

Tudjuk, hogy pár hét alatt véget ér, így elvállaltam, ennyi ideig biztosan fog menni a nyüzsgés. Szeretem ezt a műfajt, és szeretném kipróbálni magamat, ez pedig egy jó lehetőség."

Forrás: Bence Barsony

"Régebben volt egy-egy hasonló feladatom, de nem énekes színészként, hanem prózai színészként vagyok elkönyvelve. Mindig kacsingattam a műfaj felé, de soha nem adódott nagyobb lehetőség. Most az élet megadta, hogy kicsit kalandozzak a műfajban, ezt nem lehetett kihagyni" – mondta.

Tizenhat éven keresztül minden hétköznap este képernyőn volt, az elmúlt időszakban hiányzott neki a tévézés. "Aki ennyi időn keresztül a tévében van, az megszokja, és nem mond igazat, ha nem hiányzik neki, amikor véget ér. Nem hazudok, nekem is voltak elvonási tüneteim. Időnként megfordultam a Barátok közt-ben, de tartósan nem volt olyan szereplésem, mint annak idején.

ami korábban körülvett" - mesélte.

Vágyott tehát a visszatérésre, és további tervei is vannak: a legnagyobb vágya, hogy egy kosztümös filmben kapjon szerepet. "Nagyon szeretnék ilyen szerepet kapni, el tudom képzelni magam egy izgalmas, akár intrikus nő szerepében is egy romantikus filmben."

Forrás: EVA/Eva

Örülne romantikus, érzelmes daloknak A Nagy Duett-ben is, de akár vadabb műfajt is bevállalna. "Az ember szívesen megmutatná azt a sok színt, ami benne van. Csaba is azt szeretné, ha magas színvonalon szórakoztatnánk, és örömet tudnánk adni az embereknek. Nem vagyok nagy tévéfüggő, egyre kevesebb műsort nézek, de A Nagy Duett-et midig szerettem, mert jó volt a kollégákat látni más szerepekben. Úgy hiszem, ez a műsor széles körben gyűjti be a nézőket."

Mióta kiderült, hogy a műsor versenyzője lesz, még többen állítják meg az utcán, úgy érzi, sokan drukkolnak neki. "Hirtelen akkora elvárásokkal kerültem szembe, hogy már szinte ijesztő. Nem tudom, hogy fogok tudni ennek megfelelni, úgyhogy van bennem jócskán izgalom. Szeretnék jót adni, remélem, a legjobban sikerül."

Szavazzon!

A Nagy Duett: kinek drukkol? Akár hat választ is megadhat.