Janicsák Veca: Mást szeretünk, más ríkat meg

Janicsák Veca
Vágólapra másolva!
Janicsák Veca hosszabb kihagyás után tér vissza a képernyőre, A Nagy Duett egyik énekese lesz. Párjával minél tovább versenyben szeretne maradni, csalódott lenne, ha rögtön kiesnének, annak viszont nagyon örül, hogy énekesnőként állhat ki a nézők elé. Magánéletéről továbbra sem szeret beszélni, kislányáról és az együtt töltött időszakról most mégis mesélt egy kicsit az Origónak.
Vágólapra másolva!

Kifejezetten örült a TV2 felkérésének, hisz azokat a műsorokat szereti leginkább, melyekben énekesnőként állhat a közönség elé. "Számomra mindig fontos volt, hogy a zenén legyen a hangsúly, ha rólam van szó, nem pedig a magánéletemen. Manapság már hozzátartozik a szakmához, hogy valamennyire be kell engedni a médián keresztül a közönséget az életünkbe, de én azt preferálom, ha ez a dalokon keresztül történik inkább, hiszen az lesz igazán hiteles és valódi. A Nagy Duett-ben lehetőségünk lesz arra, hogy közelebb kerüljünk az emberekhez, és megéljünk szórakoztató vagy épp mély pillanatokat. A duett forma pedig érdekes lehetőségeket tartogat."

A csatorna egyelőre rejtegeti a profi énekesek párjait, duettpartneréről így egyelőre nem mesélhet sokat. "Jól kiegészítjük majd egymást, hasonló az ízlésünk és az értékrendünk is. Úgy gondolom, meglesz az összhang. Nyilván az a cél, hogy minél tovább legyünk bent, és természetesen rosszul esne, ha rögtön kiesnénk, de hiszem, hogy semmi sem véletlen, így abból is tanulnánk, és levonnánk a megfelelő konzekvenciát."

Forrás: Life.hu

"Van már tapasztalatom a szavazós-zsűrizős műfajban, így tudom, mire számítsak.

Mást szeretünk, más ríkat meg, vagy tesz minket boldoggá. Remélem, megtaláljuk a magunk közönségét, ők pedig megtalálnak minket. Az a tapasztalatom, hogy amikor őszintén adni akarsz az embereknek, akkor az sikerül is. Igyekszünk majd finom humort vinni a produkcióinkba, ha arra van szükség. De az érzelmektől sem riadunk vissza. Harmóniára törekszünk majd" – mesélte.

Éppen olyan, mint bármelyik anyuka

Az elmúlt két évben a várandósságra, majd a babára és a családra koncentrált, most azonban úgy érezte, ideje visszatérni.

hogy sok édesanyával ellentétben volt időm és lehetőségem ezt kiélvezni. Az életnek viszont természetes és szükséges része a munka, ami nem feltétlenül az önmegvalósításról szól csak. Egy szülő dolga, hogy igyekezzen az anyagi és szellemi hátteret egyaránt biztosítani a gyermekének, és ebben én is épp olyan vagyok, mint bármelyik anyuka vagy apuka. Teszem a dolgom."

"Édesanyámmal van a legtöbbször Emma hétköznapokon, ha nekem épp dolgoznom kell. Nyugdíjasként számára a legegyszerűbb a programját igazítani. Szoros köztük a kapcsolat, imádnak együtt lenni. Ráadásul így nincs szükség bölcsődére, amit senki nem támogatott a famíliából. Adásnapokon pedig az édesapjával lesz, így mindig a legszorosabb család veszi körül. Amíg otthon játszhat vagy pihenhet békében és szeretetben, addig láthatóan rendben van a kis lelke, és mindent megteszünk, hogy ez így is maradjon. Nagyon kiegyensúlyozott és nyugodt kislány, öröm vele minden perc" – mondta.