Mucsi Zoltán elég sután csajozik a neten

Tóth János sorozat, Mucsi Zoltán
Vágólapra másolva!
Elindult a Munkaügyeket felváltó közmédiás komédiasorozat, a keserédes Tóth János. 
Vágólapra másolva!

A gyakran bizarr, abszurd humorba hajló Munkaügyek kimúlt, de a készítők szerettek volna a spinoffot: mivel egy nyilatkozatuk szerint Mucsi töltötte meg leginkább a figuráját színnel, élettel, ő kapott külön sorozatot – illetve a karaktere, aki rögvest válságban találja magát, mivel kirúgják a munkahelyéről.

Forrás: MTVA

Tóth János szerencsétlenkedésével van tele a szűk 30 perc, de ez nem csoda, a Munkaügyek, és A mi kis falunk is tele volt/van teszetosza, ügyetlenkedő, kelekótya, szerencsétlen figurákkal: úgy látszik, ez kell a magyar nézőknek, vagy legalábbis a készítők úgy vélik, hogy ez kell nekik. Talán nem véletlenül mentek jól egykor a Roncsfilm, a Falfúró, a Könnyű testi sértés, a Csapd le csacsi!, az Üvegtigris, a Zimmer Feri és társaik.

Forrás: Megafilm

A suta randi, a kocsmai dulakodással az első epizód legszórakoztatóbb része, ha sok ilyesmi lesz, akkor nézhetőnek tűnik a sorozat. Akad még bőven kiaknázatlan helyzetkomikum a két generáció egymás mellett élésében, lehet építgetni a karaktereket, és remélhetőleg nem egy lecsúszó középkorú úr nyomorán kell majd nevetni folyton. Egyet sajnálunk, hogy a remek Szabó Simon nem valami hozzá jobban passzoló alvilági alakot, régi, zűrös havert vagy idegbeteg házmestert alakít, hanem pszichológust – bár annak eléggé lezser, cinikus és lekezelő.

Még 51 rész

Az epizódonként 26 perces sorozat 2017. március 9-től hetente csütörtök esténként 20.30-tól látható a Duna Televízión, illetve az egyes részek a Médiklikken is visszanézhetőek.

Forrás: MTVA

A forgatókönyveket vezető íróként az első 26 epizódban Litkai Gergely jegyzi, a sorozat második 26 epizódjának írásában pedig Lengyel Balázs vezetésével négyen osztoznak: Kovács András Péter, Vinnai András, Kormos Anett és Szabó Bori. A sorozat vezető rendezői feladatait a Csak színház és más semmi első szériájából ismerős Nagypál Orsi látja el, mellette az eddig rövid- és dokumentumfilmekben jeleskedő, magát sorozatban elsőként kipróbáló Lakos Nóra dolgozik rendezőként.