Indul Mucsi Zoltán 52 részes tévésorozata

Mucsi Zoltán, Tóth János, Munkaügyek spin-off
Vágólapra másolva!
A Tóth János című, epizódonként 26 perces sorozat március 9-től csütörtök esténként 20.30-tól lesz látható a Duna Televízión. A Munkaügyek spin-offjaként működő szériában válságba kerül a Mucsi alakította címszereplő élete.
Vágólapra másolva!

A sztori szerint, miután Jánost kirúgják a munkahelyéről, és anyja (Csoma Judit) összeköltözik húsz évvel fiatalabb szeretőjével (Kőszegi Ákos), hősünk kénytelen 55 évesen új életet kezdeni. Elhagyja a családi fészket, és összebútorozik vidéki unokaöccsével, Molnár Balázzsal (Csémy Balázs).

Forrás: Megafilm

Az agglegény János, akiről egész életében anyja gondoskodott, és a fiatal vidéki fiú, aki épp most kezdi gyógyszerésztanulmányait a fővárosban, együtt indul el a felnőtté válás rögös útján.

Munkavállalás, pénz, siker és szerelem a cél,

de helyzetüket erősen hátráltatja a felbukkanó takarítónő, Valika (Bozó Andrea) és lobbanékony lánya, Szilvi (Rujder Vivien), illetve egy kétes erkölcsű pszichológus-vállalkozó, Dr. Angyal (Szabó Simon).

A forgatókönyveket vezető íróként az első 26 epizódban Litkai Gergely jegyzi, a sorozat második 26 epizódjának írásában pedig Lengyel Balázs vezetésével négyen osztoznak: Kovács András Péter, Vinnai András, Kormos Anett és Szabó Borbála.

Forrás: Megafilm

A sorozat vezető rendezői feladatait Nagypál Orsi (Csak színház és más semmi) látja el, mellette az eddig rövid- és dokumentumfilmekben jeleskedő, magát sorozatban elsőként kipróbáló Lakos Nóra (Magyar bajusz) dolgozik rendezőként.