Schell Judit hazudott Csányi Sándornak

Csak színház és más semmi
Vágólapra másolva!
Alakul a Csak színház és más semmi sorozat második évadja, két rész ment le.
Vágólapra másolva!

A Csak színház és más semmi első évadját szerették a nézők és – módjával – a kritika is, idén jött a második menet. Az első rész végén, a cliffhangernél ott maradt a nézőben a kétely, hogy a kismamahassal felbukkanó Lili vajon kitől terhes: erre választ a második epizód sem hozott, Peti vagy Barna lesz a befutó.

Forrás: Duna TV
Forrás: Duna TV
Forrás: Duna TV

Utóbbit Csányi Sándor alakítja, karaktere a Schell Judit megformálta Báthory Alindával van épp párban, aki viszont kiborul, mert a párkapcsolatát igencsak negatívan befolyásolná, tán meg is szüntetné, ha kiderülne, hogy Barnabás a baba apja. Így a színház neves dívája trükköt vet be, édes kis babacipőkkel jelzi a rendezőnek, hogy állapotos – noha csak egy-két múló rosszulléte és éhsége alapján következtet erre.

Forrás: Duna TV

Lovas Rozi nemcsak A mi kis falunk egyik főszereplője, itt is van dolga bőven: a fiatal stylistot majdnem kiteszik a színházból, de a jelek szerint maradhat, ehhez azonban szükség volt Kitty, azaz Pálos Hanna fondorlatos gátlástalanságára. A Szervét Tibor alakította Dénes közben a színház megmentésén fáradozik, de elég balszerencsésen teszi: a potenciális befektetőt gyakorlatilag elzavarja az épületből, mert azt hiszi, hogy Petra (Szávai Viktória) újdonsült lovagjával van dolga. Utóbbi sem unatkozik, internetes párkeresésben bízva próbálkozik, váltakozó sikerrel.

Nála még rosszabbul járt szegény Dengyel Iván, akinek karaktere, Béla elhalálozott – méghozzá úgy, hogy valami nagyon fontosat akart mondani a direktor úrnak, aki viszont napokon át kétségbeesve menekült előle.

A harmadik rész március 10-én érkezik a Duna TV-re.