2019-ig biztosan képernyőn lesz az Agymenők

People's Choice Awards 2013, Agymenők, Kaley Cuoco, Jim Parsons, Johnny Galecki
A teljes szereplőgárda 2013-ban a People’s Choice Awardson: Cuoco bal szélen, Parsons leghátul, Galecki jobb szélen
Vágólapra másolva!
Hivatalosan is megrendeltek két új évadot az Agymenők-ből, a főszereplők még a gázsijuk egy részéről is lemondtak, hogy ez összejöjjön.
Vágólapra másolva!

Már korábban is pletykálták, most a CBS hivatalosan is bejelentette, hogy a jelenlegi, tizedik évad után a tizenegyediket és a tizenkettediket is kéri az Agymenők-ből, vagyis a vígjátéksorozat még 2019-ben is biztosan a képernyőn lesz.

Két színésznőnek, az Amyt játszó Mayim Bialiknak és a Bernadette-et alakító Melissa Rauchnak még mindig nincs érvényes szerződése, pedig az öt főszereplő mind lemondott a gázsija egy részéről, hogy feltornázza kicsit kolléganői fizetését.

Az Agymenők csapata Forrás: Christopher Polk / Getty Images North America / AFP

Persze Jim Parsonst, Kaley Cuocót, Johnny Galeckit, Simon Helberget és Kunal Nayyart így sem kell sajnálni, epizódonkénti 1 millió dollárról csökkentették a gázsijukat 900 ezerre, vagyis még így is körülbelül 250 millió forintnak megfelelő összeget visznek haza alig félórányi ökörködésért.

Még ezzel az összeggel is az élen fognak végezni a legjobban kereső tévés színészek, színésznők listáján, hiszen a komikusokat hagyományosan jobban megfizetik a tévében, mint a drámai színészeket, jelenleg pedig az Egyesült Államokban messze az Agymenők a legnépszerűbb vígjátéksorozat.