Újra együtt a Hetedik mennyország lánycsapata

Hetedik mennyország, Stephen Collins, Mackenzie Rosman, Jessica Biel, Beverly Mitchell
Rosman, Biel és Mitchell az apjukat játszó Stephen Collinsszal a sorozatban
Vágólapra másolva!
Szívmelengető fotót osztott meg Instagram-oldalán Beverley Mitchell, a Hetedik mennyország című sorozat Lucy Camdenje. A fényképen nem kevesebb, mint tíz év után látható újra együtt a 2007-ben zárult széria testvértriója, azaz Mitchellen kívül még Jessica Biel (Mary) és Mackenzie Rosman (Ruthie).
Vágólapra másolva!

A felvételt a ma már 36 éves színésznő a Woman Crush Wednesday nevű Instagram-os szokás alkalmából rakta ki (ilyenkor a felhasználók egész egyszerűen olyan nők fotóit posztolják, akiket vonzónak találnak), és a hashtagek között megható módon feltüntette a 'nővérek' és a 'család' szavakat is.

#Wcw #sisters #family #love gushing on my blog! Link in profile @jessicabiel #mackenzierosman

Beverley Mitchell (@beverleymitchell) által közzétett fénykép,

Growing Up Hollywood nevű blogján Mitchell bővebben is kifejti, miért érez így. „Igazán áldottnak érzem magam ezzel a két gyönyörű nővel az oldalamon, akik olyanok számomra, mint a testvéreim! Kihívások elé állítanak, inspirálnak és tesznek róla, hogy jobb ember legyek!

Habár nem találkozunk olyan gyakran, mint szeretnénk, mindig úgy érezzük, mintha sosem váltunk volna el, amiért nem is tudnék hálásabb lenni!!!

és el kell mondanom, hogy a mai pár órás együttlétünk után a szívem túlcsordul a szeretettől!"

Rosman, Biel és Mitchell az apjukat játszó Stephen Collinsszal a sorozatban Forrás: Kobal / The Picture Desk

A „nővérek" egyébként tényleg rendszeresen tartják a kapcsolatot: legutóbb akkor lehetett őket nyilvánosan is együtt látni, amikor Mitchell és Rosman elmentek Biel nyugat-hollywoodi étterme, az Au Fudge megnyitójára tavaly februárban. Azon a találkozón egyébként a lányok anyját játszó Catherine Hicks és a Mattet alakító Barry Watson is jelen volt.