Cápákkal forgatott, majd hirtelen eltűnt egy fiatal természetfilmes

Vágólapra másolva!
A Sharkwater című, számos díjat elnyert dokumentumfilm rendezője, készítője, a 37 éves Rob Stewart után kutatnak Florida Keys környékén.
Vágólapra másolva!

Cápákkal forgatott, majd eltűnt a tengerben egy díjazott természetfilmes február 1-jén, kedd délután. A kanadai Rob Stewart a folytatáshoz, a Sharkwater Extinction című filmjéhez gyűjtött anyagot, öten voltak: egy barátja, Brock Cahill azt nyilatkozta, hogy a búvárként forgató Stewart feljött a mélyből, mutatta kézjelekkel, hogy minden rendben, de mire megfordult a hajó, addigra eltűnt.

Ismerősei felhívást tettek közzé, hogy segítsen mindenki, aki a környéken van hajóval és rendelkezik búvárfelszereléssel. A parti őrség is segít a kutatásban. Édesapja még reménykedik abban, hogy előkerül, mivel szerinte nagyon jó úszóról van szó.

Egy 2007-es interjúban, amelyet az ABC News készített vele, a természetfilmes arról vallott, hogy nagyszerű dolog cápákkal forgatni, és hálásnak kell lenni, ha felbukkan egy példány. Filmjében igyekezett megváltoztatni azt az általános nézetet, miszerint a cápa egy vérengző tengeri lény.

Korábbi filmjét itt tudja megnézni.