Az Alföld Televízió kiáll rusnyázó műsorvezetője mellett

Megyeri Csilla
Vágólapra másolva!
Előkerült néhány olyan felvétel az Alföld TV Púder című műsoróbál, ami miatt Megyeri Csillának magyarázkodnia kell. A csatorna közösségi oldalán állt ki a műsorvezető mellett.
Vágólapra másolva!

A műsorvezető az egyik felkonfjában azt mondta: "Továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a szép nőkről, hogy miért is kreatívabbak és sikeresebbek ők, mint rusnyább társaink. Tartsanak velünk!" – a felvétel órák alatt bejárta a közösségi oldalakat, sok kritikát kapva.

A csatorna szerint félreértésről van szó, Megyeri Csilla nem akart leszólni vagy megsérteni senkit, csupán a szövegkörnyezet nélkül hat így. Megmutatták a teljes részt, és ezt írták: "Az elmúlt 24 órában a debreceni Alföld TV Púder című műsorfolyamának két önkényesen kivágott jelenete robbanásszerűen bejárta a magyar internetes világ sötét és kevésbé sötét bugyrait. A felháborodottak főként két kifogást említettek. Az egyik szerint Megyeri Csilla műsorvezető "lerusnyázta" a nők egy részét, miközben csak a műsor vendégeként megszólaló doktornő közlését foglalta össze szókimondóan."

A másik ismertté vált videóról ezt írják: "A másik kifogás az volt, hogy Megyeri Csilla "bazári majmozta" a stúdióban jelen levő gyermeket. Ez nettó hazugság, íme a szituáció teljes szövegkörnyezetben. Köszönjük a figyelmet!"

Megyeri Csilla a tegnap magyarázkodott, de mint mondta, különösebben nem érdeklik a kritikák. "Aki a színpadon van, azt kritizálják. Ez ezzel jár. A Púder egy élő hatású adás, huszonöt perc, és sosem vágjuk, csak feliratozzuk. Ha hülyeséget mondok benne, az is benne marad, előfordul, és ezt is bevállalom.

A neten ma szárnyra kelt részek két-három éves műsorok. Úgy döntöttünk, most szép sorban felkerül minden az internetre, mert folyamatosan keresték őket, és sokszor kellett kiírnunk őket DVD-re. Havas Henrik egyébként most próbál felkarolni vagy mentorálni" - itt olvashatja tovább.