Csúszik a Star Trek, de lesz helyette más

Star Trek múzeum
Egy privát Star Trek múzeum. A kép illusztráció!
Vágólapra másolva!
A rajongóknak 2017 eleje helyett egészen jövő májusig kell várniuk az új epizódokra, azaz a Star Trek: Discovery című friss Star Trek-széria részeire. De a CBS nem hagyja új sorozat nélkül a nézőket: az így keletkezett űrt A férjem védelmében spin-offja fogja kitölteni, ami februárban érkezik.
Vágólapra másolva!

A csatorna vezetői a csúszást azzal magyarázták, hogy több időt akarnak adni a Star Trek kreatív csapatának, hogy meg tudjanak felelni a felfokozott elvárásoknak, főleg ami a speciális effekteket illeti.

Egy privát Star Trek múzeum. A kép illusztráció! Forrás: Patrick Pleul / DPA / AFP

Alex Kurtzman és Bryan Fuller executive producerek a múlt héten jelezték, hogy szükségük van még egy kis időre. Jelenleg egyébként még az előkészületek zajlanak, a forgatás novemberben kezdődik, Torontóban.

Az új Star Trek még mindig keresi sztárját – ahogy arról korábban már beszámoltunk, egy színesbőrű nő személyében. A készítők azonban leszögezték, hogy a sorozat késésének oka nem az, hogy még nem választották ki a főszereplőt.

Christine Baranski, Chris Noth és Cush Jumbo A férjem védelmében című sorozatban Forrás: CBS

Az ugrásra készen váró, kíváncsi nézőket kárpótló szériának egyelőre nincs végleges címe: Untitled the Good Wife Spin-off néven fut, és egy évvel A férjem védelmében fináléja után veszi fel a fonalat, Christine Baranski és Cush Jumbo főszereplésével.