Csodás időszak vár a Star Trek-rajongókra

Star Trek-rajongó, Mr. Spock
Vágólapra másolva!
A CBS Studiosszal kötött exkluzív megállapodás értelmében az amerikai premiert követő 24 órán belül a Netflix segítségével a világ 188 országában válik elérhetővé az új Star Trek sorozat minden epizódja. És ez még nem minden.
Vágólapra másolva!

Ezenkívül ugyanis az idén januártól Magyarországon is élvezhető streamelős szolgáltatás

még az év végére felrakja az összes eddigi Star Trek széria,

köztük a klasszikus Star Trek, Az új nemzedék, a Deep Space Nine, a Voyager és az Enterprise című sorozatok mindegyik, nem kevesebb mint 727 részét.

Az eredeti Star Trek sorozat Forrás: The Kobal Collection / Kobal / The Picture Desk

Az új produkció gyártási munkálatai szeptemberben kezdődnek Torontóban, a premier pedig 2017 januárjában lesz.

miközben ugyanazt az ideológiát és jövőbe vetett hitet teszi magáévá, ami korábban egy egész generációt inspirált" – olvasható a hivatalos sajtóközleményben.

Star Trek: Az új generáció Forrás: Kobal / The Picture Desk

ígérte Armando Nunez, a CBS Studios elnök-vezérigazgatója. „A Star Trek egy világméretű jelenség, és ennek a nemzetközi társulásnak a segítségével gondoskodunk róla, hogy a világ Star Trek-rajongói, akik már több mint egy évtizede sóvárognak egy új sorozatra, ugyanakkor nézhessék meg az új epizódokat, mint az amerikai nézők" – tette hozzá.

és alig várjuk, hogy a CBS-szel együttműködve világszerte elvigyük imádott sorozatukat a trekkie-knek (Star Trek-rajongóknak – a szerk.). A sztori legújabb részei az eddigi kalandok gazdag hagyományát folytatják, és biztosan izgalommal töltik majd el a rajongókat mindenhol, ahol a Netflix elérhető" – mondta Sean Carey, a Netflix globális televíziózásért felelős alelnöke.

Sötétségben – Star Trek Forrás: Kobal / The Picture Desk

Az új Star Trek ötletgazdái és executive producerei Alex Kurtzman és Bryan Fuller, maga a sorozat pedig Gene Roddenberry eredeti szériáján alapul. Fuller karrierje egyébként a Deep Space Nine és a Voyager forgatókönyvírójaként indult, Kurtzmant pedig többek közt a Star Trek és a Sötétségben – Star Trek című közelmúltbeli mozifilmek társírójaként és egyik producereként ismerhetjük, így az új produkció igazán jó kezekbe került.

Azt pedig már minden bizonnyal minden rajongó beírta a naptárába, hogy addig is, amíg nézhetővé, illetve újranézhetővé válnak a Star Trek sorozatok, július 21-én jön az újraindított mozifilmes franchise új, harmadik része, a Star Trek: Mindenen túl.