Liv Tyler ismét anya lett

Liv Tyler
Vágólapra másolva!
A gyönyörű színésznő a múlt héten adott életet harmadik gyermekének. Nézze meg a kisbabáról készült bűbájos fotót!
Vágólapra másolva!

Annyira, de annyira boldogok vagyunk. Majd szétrobban a szívünk a szeretettől!!!!!" – lelkendezett Instagramján Liv Tyler, ami nem csoda, hiszen ahogy a képen is láthatjuk, újabb csodálatos gyermeket hozott a világra.

A 39 éves színésznő terhességét is az Instagramon jelentette be, még januárban, és azóta is lelkesen dokumentálta áldott állapotát. Képmegosztó oldalán gömbölyödő pocakjáról és gyönyörű családjáról is számtalan elragadó fotót találunk.

A kis Lula édesapja Dave Gardner sportmenedzser, akivel A hátrahagyottak sztárja tavaly óta jár jegyben. Első közös gyermekük, egy Sailor nevű kisfiú 2015 februárjában született meg, de együtt nevelik a Tyler exférjétől, Royston Langdon zenésztől született 11 éves Milót is.

Deep love , remotes and morning cartoons Brothers

Liv Tyler (@misslivalittle) által közzétett fénykép,

Gardnernek egyébként volt feleségétől szintén van egy fia, a 8 és féléves Gray, így nagyon jót tett a családban uralkodó nemi arányoknak, hogy most kislány érkezett. Liv Tyler amúgy terhessége vége felé is dolgozott: a Belstaff ruhamárka számára tervezett egy kollekciót. A csodás kismamát legközelebb egy Wildling című horrorban, illetve A hátrahagyottak jövő januárban érkező harmadik évadában láthatjuk.