Közel kétmillió dollárt bukott a magyar származású komikus

Louis C. K.
Vágólapra másolva!
Louis C.K. későn jött rá, hogy milyen fontos a promóció, a semmiből feltűnt websorozata egyelőre alig hozott vissza valamit abból a kétmillió dollárból, amit magánvagyonából fektetett bele.
Vágólapra másolva!

A magyar származású komikus, Louis C.K. – akinek Louie című szériáját a Comedy Central magyar adásán is láthattuk már – január végén minden előzetes promóció nélkül indította el új websorozatát, a Horace and Pete-et, amelyben Steve Buscemi játssza mellette a másik címszerepet.

Louis C.K. nem gondolkodott előre Forrás: FX

C.K. akkor igen izgatott volt amiatt, hogy a produkció egyszer csak a semmiből feltűnik az interneten, úgy tűnik azonban, hogy a húzás nem jött be, a nézőkhöz alig jutott el a széria. Az egyes epizódok 2–5 dollárért tölthetők le, ebből azonban korántsem jött össze annyi, hogy a komikus a pénzénél legyen – magánvagyonából ugyanis kétmillió dollárt áldozott a Horace and Pete-re.

Howard Stern show-jában arról beszélt, hogy

még mindig milliós nagyságrendű hátraléka van,

ezért utólag promózza a produkciót. Jimmy Kimmel show-jában már járt – meg is ugrottak kicsit az eladások –, más késő esti talkshow-kba is várják, reméli, hogy így nyárig visszajön a befektetett pénz.