Szeptember végén jön a TV2-csoport új csatornája

Vágólapra másolva!
Sajátgyártású újdonságok, sosem látott epizódok, régi kedvencek - szeptember 26-án indul a legkisebbek szórakoztatására, a TV2 Csoport portfóliófejlesztésének újabb állomása, a Kiwi TV. 
Vágólapra másolva!

Űrlények közelednek a Szigma 616 bolygóról: Zűrgombócok névre keresztelt zenés, edukatív gyerekműsorral is erősít a Kiwi TV. A saját gyártású tartalom az élő szereplők és a bábok világát néhány perces epizódokban ötvözi majd a szeptember 26-án rajtoló gyerekcsatornán. A tartalom elsősorban a 4-10 éves korúakra fókuszál, akik a zenés kikapcsolódás mellett szellemi képességeiket is fejleszthetik.

A meglepetések között régi ismerősök is felbukkannak, így a Bogyó és Babóca, a Babar, a Popeye, a 80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal, vagy éppen a Dixi kutya szereplői sem maradnak majd ki a kínálatból.

Az erdő mélyére is elkalauzol a Kiwi TV,

hiszen korábbról ismert és kedvelt epizódokkal, valamint hazánkban eddig nem látott részekkel érkezik a Hupikék Törpikék. Emellett külön blokkot kapnak a Magyar népmesék, valamint a Mesék Mátyás királyról ikonikus történetei is - áll a csatorna közleményében.

A törpök tévés karrierje amúgy épp 35 éve indult, 10 páratlanul izgalmas tényt itt olvashat róluk.