Nézze meg a misztikus sorozat első nyolc percét!

Stranger Things, Netflix
Vágólapra másolva!
Július 15-től érhető el a Netflix előfizetői számára a streamelős szolgáltatás legújabb sorozata, a Stranger Things, ami hangulatát és történetét tekintve a 80-as évek legjobb természetfeletti és misztikus filmjei előtt tiszteleg. Kedvcsinálóként most bárki megnézheti a nyitó epizód első nyolc percét.
Vágólapra másolva!

A nyolcvanas években játszódó Stranger Things első évadja nyolc egyórás epizódot foglal magába, és a cselekményt a tinédzser Will eltűnése indítja be, aki egy egész napos szerepjátékozást és egy furcsa biciklibalesetet követően szívódik fel szinte nyomtalanul. Erről szól a sorozat első nyolc perce is, amit a Netflix most elérhetővé tett mindenki számára.

A folytatásban a kissrác édesanyja (Winona Ryder) és barátai igyekeznek Will nyomára bukkanni, feltűnik egy különleges képességekkel bíró, tetovált kislány, és az is gyorsan kiderül, hogy nagyon fura erők munkálkodnak a háttérben, amihez természetesen a kormánynak is köze van.

A Steven Spielberg munkáit idéző Stranger Things július 15-től érhető a Netflix kínálatában, világszerte, így Magyarországon is, ráadásul egyszerre megnézhető mind a nyolc epizód, így ha valaki egy retro hangulatú sci-fi/horror/misztikum keverék sorozattal szeretné tölteni a hétvégét, annak nem is kell tovább keresgélnie.

Már a sorozat plakátja is a nyolcvanas éveket idézi Forrás: Netflix