Kiderült, mikor jön az új Twin Peaks

Twin Peaks, Leland Palmer, Ray Wise
A Leland Palmert alakító Ray Wise
Vágólapra másolva!
David Nevins csatornafőnök végre elárulta, mikor kerülhet adásba David Lynch kultikus szériájának vadonatúj verziója.
Vágólapra másolva!

Annak ellenére, hogy április 14-ig leforgatták az összes (mind a tizennyolc) epizódot, egészen eddig sűrű homály fedte, mikor érkezik meg végre a tévéképernyőkre a kultikus rejtélysorozat. A Showtime vezetője most viszont végre csepegtetett némi információt a kiéhezett rajongóknak. Riportereknek annyit árult el, hogy David Lynch jelenleg vágja az anyagot, amelynek a végleges verziója valamikor 2017 második negyedévében kerülhet adásba (azaz jövő áprilisban, májusban vagy júniusban).

A Leland Palmert alakító Ray Wise Forrás: Alberto E. Rodriguez / Getty Images North America / AFP

Mivel az eredeti Twin Peaks 1990. április 8-án debütált a képernyőkön, még az is lehet, hogy a csatorna 2017. április 8-át tűzi ki premierdátumul, hogy így állítsanak emléket a korábbi, ABC-féle szériának.

Az új Twin Peaksben egyébként a korábbi sorozat nem kevesebb, mint 39 sztárja fog visszatérni (természetesen a Dale Coopert alakító Kyle MacLachlannel és a Laura Palmert megformáló Sheryl Lee-vel az élen). Olyan más Lynch-színészek oldalán láthatjuk őket, mint például Naomi Watts vagy Laura Dern, de vendégszereplőként megjelenik Jennifer Jason Leigh, Amanda Seyfried, James Belushi és Monica Bellucci is.