Komoly sztárparádéval jön az új Twin Peaks, 217 nevet adtak ki

Laura Palmer Twin Peaks
Vágólapra másolva!
A Showtime közzétette a Twin Peaks 2017-ben érkező folytatásának szereplőlistáját, igazán nagy nevek is vannak a 217 színész között.
Vágólapra másolva!

A Showtime kiadott egy 217 névből álló listát, amelyen az új Twin Peaks színészeit tüntették fel. A régi szereplők közül eddig egyedül Kyle MacLachlan visszatérése volt hivatalos, most kiderült, hogy majdnem az összes ismerős visszatér, még David Lynch és David Duchovny, valamint a széria több dalát éneklő Julee Cruise is benne lesz az új verzióban.

Laura Palmer meggyilkolásával kezdődött minden Forrás: ABC

A lista szerint még a tavaly szeptemberben elhunyt Catherine E. Coulson is közreműködik, ő játszotta a Tuskó Ladyt. Három szereplő hiánya feltűnő, Lara Flynn Boyle (Donna), Piper Laurie (Catherine) és Michael Ontkean (Truman seriff) nem tér vissza a kisvárosba.

Az új nevek között vannak nagy meglepetések, Monica Bellucci, Jim Belushi, Michael Cera, Richard Chamberlain és Tim Roth mellett olyan neves zenészek is feltűnnek, mint Trent Reznor a Nine Inch Nailsből vagy Eddie Vedder a Pearl Jamből. A teljes listát többek között itt tudja átböngészni, csillaggal vannak jelölve azok, akik az eredeti sorozatban is benne voltak.