Két új lakó költözik Twin Peaksbe

Twin Peaks
Vágólapra másolva!
Alakul a Twin Peaks 2017-ben érkező folytatása, Patrick Fischler és David Dastmalchian is csatlakozott a színészgárdához.
Vágólapra másolva!

A Deadline két új nevet közölt az új Twin Peaks népes szereplőgárdájából, a lap szerint Patrick Fischler és David Dastmalchian is benne lesz a csapatban – a nevük talán nem cseng ismerősen, de mindkettőjüket láthattuk már számos produkcióban.

Fischler már a Twin Peaks atyjával, David Lynchcsel is dolgozott együtt korábban, a Mulholland Drive-ban, de több epizódban szerepelt a Mad Men – Reklámőrültek-ben, a Lost-ban, a Kaliforgiá-ban, legutóbb pedig az Egyszer volt, hol nem volt-ban is.

Patrick Fischler a Mulholland Drive-ban Forrás: Universal Pictures

Dastmalchiant legutóbb A Hangyá-ban láthattuk, annak idején A sötét lovag-ban tűnt fel, Joker bandájában ő volt az egyik tag. Sorozatokban eddig csak vendégszerepelt, egy-egy epizód erejéig megjelent például a Vészhelyzet-ben és a Helyszínelők-ben is.

David Dastmalchian A Hangyában Forrás: The Picture Desk/n/a/Zade Rosenthal

Az új Twin Peaks-hez csatlakozott már többek között Laura Dern, Tom Sizemore, Naomi Watts és Jennifer Jason Leigh is, miközben a régi szereplők közül várhatóan Kyle MacLachlan, Sherilyn Fenn, Miguel Ferrer és Sheryl Lee is megismétli egykori szerepét.