Megtörtént Vujity Tvrtko nagy bejelentése

Vujity Tvrtko
Vágólapra másolva!
Azt közölte korábban, hogy „élete egyik legfontosabb bejelentése" következik, de semmi drámaira ne számítsanak kedvelői.
Vágólapra másolva!

Vujity Tvrtko Facebook-oldalát 133 ezren követik, nekik a tévés már február 14-én kiírta, hogy „élete egyik legfontosabb bejelentése" következik hétfőn délelőtt 10 óra 55 perckor. Az önmarketinghez láthatóan értő tévés olvasói bőszen találgatni kezdtek: szóba került, hogy feltámad a Napló, új családtag érkezik, elhagyja az országot, Vajna Timi vezeti a Tényeket a Vajna-tévénél, a Morning Show-ban pedig hosszan poénkodtak azzal, vajon mit jelent be Tvrtko.

Vujity Tvrtko Forrás: Fb / Tvrtko

A TV2-t korábban már elhagyta, 2015 szeptemberében tért vissza a Róna utcába, de volt esély arra is, hogy a TV2-től való újabb távozását jelenti be a Story magazin éléről érkezett új hírigazgató, Szalai Vivien érkezése miatt, hiszen sok tévésnek voltak problémái korábban a lappal.

Nincs igazi dráma, egy jótékonysági akciót harangozott be.

"Öt napon keresztül naponta elküldök 20.000 forintot egy általam kiválasztott, rászorulókat segítő szervezetnek, egyben kérem az Országgyűlés tagjait, hogy legalább egyszeri alkalommal tegyenek hasonlóképpen, bármekkora összeggel. Ezenkívül hívok minden jóérzésű embert, hogy

majd hívjon meg a játékba legalább két másik személyt! Mindenki annyival segítsen, amennyivel tud, s küldje az összeget annak, akinek szeretné" – írta ki az oldalára.