Megütött egy sofőrt, letartóztatták a sorozatsztárt

The 22nd Annual Critics' Choice Awards - Show GettyImageRank3 HORIZONTAL Talking USA California Santa Monica Award Awards Ceremony Photography FASHION Arts Culture and Entertainment Celebrities Choice Awards Barker Hangar Annual Event T.J. Miller Personal
SANTA MONICA, CA - DECEMBER 11: Host T.J. Miller speaks onstage during the 22nd Annual Critics' Choice Awards at Barker Hangar on December 11, 2016 in Santa Monica, California. Ethan Miller/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Szilícium-völgy-ből ismert komikust, T.J. Millert azután tartóztatták le, hogy egy politikai vita hevében megütött valakit. 
Vágólapra másolva!

A Szilícium-völgy színésze, T.J. Miller a GQ magazin partijáról tartott hazafelé Uberrel, az útnak viszont letartóztatás lett a vége, miután összeszólalkozott a sofőrrel, majd bemosott neki egyet.

A TMZ úgy tudja, a két férfi Donald Trump választási győzelmén vitatkozott egy sort, korábbi Twitter-bejegyzése alapján Miller volt az, aki nem támogatta a politikus hatalomra kerülését.

T.J. Miller a Critics' Choice gáláján Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller

A színészt óvadék fejében még aznap szabadon engedték a rendőrök, így meg tudott jelenni a Critics' Choice díjátadón is, ahol ő volt a házigazda, és a sorozatát is elismerték.

Millert a moziban jelenleg a Hivatali karácsony-ban láthatjuk, de benne volt többek között a Deadpool-ban és a Cloverfield-ben is, emellett szívesen szinkronizál is, például az Így neveld a sárkányodat-ban vagy a Hős6os-ban hallhattuk a hangját.