A Breaking Bad sztárja olyan szerelmes, mint egy kiskamasz

Aaron Paul, Lauren Parsekian, the Path premier
A pár idén márciusban Paul The Path című filmje premierjén
Vágólapra másolva!
Aaron Paul mindig is szívesen hangoztatta, mennyire odavan feleségéért. Instagram-oldala tele van a hozzá írt szerelmes vallomásokkal. Ahogy az sem volt ritka, hogy valódi meglepetéssel állt elő a szülinapjára. Az idei azonban mindent visz.
Vágólapra másolva!

„Semmi sem übereli azt, hogy neked vannak a világon a legjobb barátaid, így meglepitek a feleséged a szülinapján Hongkongban,

Annyira szeretlek, kicsi madárkám. Olyan boldog vagyok, hogy megszülettél. És Thaiföldet is már most imádom" – írta a színész a videó mellé, amit Instagram-oldalára rakott ki.

A felvételen azt láthatjuk, ahogy a reptéren egyszer csak felbukkannak a pár barátai, és eléneklik a Happy Birthday To You-t a lánynak, aki erre örömkönnyekben tör ki.

Lauren Parsekian dokumentumfilmes, a Kind Campaign nevű nonprofit szervezet alapítója (aki majd december 8-án, azaz a nyaralás folyamán ünnepli harmincadik szülinapját) és Aaron Paul a Coachella nevű fesztiválon ismerték meg egymást, majd 2013 májusában házasodtak össze.

A pár idén márciusban Paul The Path című filmje premierjén Forrás: Valerie Macon / AFP

Azóta Paul Instagram-oldala tele van romantikusabbnál romantikusabb bejegyzésekkel. Egyszer például egy olyan képet osztott meg, amelyen az olvasható,

és hosszabb ideig szerethetnélek", itt pedig angyali istennőnek nevezi Parsekiant, és köszönetet mond minden exének, hogy elvezették hozzá. Végül ezen a linken arra láthatunk példát, hogy a színész mennyire szereti meglepni asszonykáját.