Mégis összeházasodik a verekedős sztárpár

Emma Roberts, Evan Peters
Vágólapra másolva!
Újabb felvonásához érkezett Julia Roberts unokahúga, Emma Roberts és Evan Peters „se vele-se nélküle”-kapcsolata: több szakítás után a színésznő ismét eljegyzési gyűrűvel látható.
Vágólapra másolva!

Ahogy a két fiatal szerelmének krónikájában már mi is megírtuk, Roberts és kollégája 2012-ben jöttek össze (egy közös filmjük forgatásán ismerték meg egymást), egy évvel később azonban párkapcsolati erőszak miatt kellett rájuk hívni a rendőrséget (Petersre vérző orral és egy harapásnyommal találtak rá, ezért a színésznőt letartóztatták).

Forrás: Andrew Goodman / Getty Images North America / AFP

Nem sokkal ezután mégis eljegyezték egymást, 2015 júniusában azonban szakítottak. Ám csak három hónapig bírták egymás nélkül, és a szeptember megint együtt találta őket. Idén májusban ismét szakítás következett – a színész eztán szerelme minden nyomát eltüntette az Instagram-oldaláról, Roberts pedig másokkal kezdett randizni.

Most szeptemberben a pár úgy döntött, harmadszor is megpróbálják együtt, és a jelek szerint az újbóli nekifutást komolyan gondolták. A napokban ugyanis a színésznő egy olyan képet osztott meg magáról, amelyen mellékesen az is látszik, hogy ismét eljegyzési gyűrűt visel.

A közelgő házasság hírét több forrás is megerősítette. Azt mondták, a Scream Queens: Gyilkos történet sztárja a forgatáson is hordja az ékszert, és hogy már mindenki tud a dologról a környezetében. Bár a sztárpárral viharos gyorsasággal történnek az események, remélhetőleg most már sikerül révbe érniük.