Eljegyezték az Így jártam anyátokkal sztárját

Laura Prepon, Ben Foster, A lány a vonaton-premier
Vágólapra másolva!
Először jelent meg együtt párként a vörös szőnyegen az Így jártam anyátokkal című sorozatból és az  Orange Is the New Blackből ismert Laura Prepon és szerelme, a szintén színész Ben Foster. A sztárok ráadásul egy nagy hírt is bejelentettek.
Vágólapra másolva!

A színésznő és párja A lány a vonaton című, október 6-án a magyar mozikban is bemutatott thriller New York-i premierjére érkeztek együtt, Prepon – aki a film egyik szereplője – egy gyönyörű kék csipkeruhában, Foster pedig szürke öltönyben.

A két sztárt még csak idén júliusban látták először együtt, de Prepon valójában egy közös barátjukon keresztül már 18 éves kora óta ismeri Fostert. Kapcsolatukról ugyanakkor nem sokat tudni, mivel nagyon titkolózók.

Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP

A színésznő csillogó eljegyzési gyűrűjét ugyanakkor a premieren nem tudták rejtegetni, így mindenki számára kiderült, hogy hamarosan összeházasodnak. Erre egyébként korábban az Orange Is the New Black egy másik sztárja, Samira Wiley is célozgatott, amikor bejelentette a saját eljegyzését (ő a sorozat egyik forgatókönyvírójához, Lauren Morellihez készül hozzámenni).

Preponnak és Fosternek is ez lesz az első házassága, bár a színész korábban majdnem feleségül vette Robin Wright színésznőt, akivel 2012 és 2015 között tartott fenn „se vele-se nélküle"-kapcsolatot, sőt el is jegyezte.