Szoptatva kapta meg a szerepet a Westworld sztárja

Thandie Newton a Westworld premierjén
Vágólapra másolva!
Október 2-án indult az HBO legújabb, sci-fi és western elemekkel kevert, akciódús drámasorozata, a Westworld. A széria egyik fontos szerepét Thandie Newton játssza, aki izgalmas dolgokat mesélt a munkáról.
Vágólapra másolva!

A sorozat vadnyugati virtuális világának Maeve Millay nevű madámját alakító színésznő a Variety új, Remote Controlled című podcastjében beszélt szerepéről.

Newton egészen őszintén mesélt például arról, hogy került kapcsolatba a szériával. Az egész egy Skype-on zajló beszélgetéssel kezdődött, amit a sorozat ötletgazdáival, Jonathan Nolannel és Lisa Joyjal folytatott.

Thandie Newton a Westworldben Forrás: HBO

„Otthon voltam a babával, aki még csak négyhónapos volt, és azt gondoltam, nem szabad az életemnek ezt a részét beszivárogtatnom a tárgyalásba, mert az biztos zavarba hozná őket. Szóval beállítottam mindent a Skype-hoz, a fényeket, ilyesmit, és pont Nolannel beszéltem, amikor hallottam, hogy a kicsi sír a másik szobában, mert enni akar.

Mondtam Nolannek, hogy mi a helyzet, és hogy gyorsan be kéne fejeznünk a beszélgetést, de ő azt mondta, hogy ne, ne, beszéljünk csak tovább.

– számolt be a színésznő.

Newton ezenkívül szót ejtett a sorozatban meglehetősen központi szerepet játszó meztelenségről is. „A meztelenséget itt arra használják, hogy bizonyos karakterek sebezhetőségét, a lelkük lecsupaszítását és a méltóságukat fogalmazzák meg általa, ami tetszik nekem.

és ezzel egyáltalán nem volt problémám" – mesélte Thandie Newton.