Premier előtt láthatók a legújabb HBO-sorozatok

Válás, Sarah Jessica Parker
Vágólapra másolva!
A hétfői adásba kerülés előtt, már péntek hajnali 3 óra 1 perctől nézhető a mozicsatorna két friss sorozata az HBO GO site-on. A Westworld című kőkemény sci-fi/western szériának a második, a Sarah Jessica Parker főszereplésével készült Válásnak pedig az első epizódja vált hamarabb elérhetővé.
Vágólapra másolva!

A héten bemutatkozott, Jonathan Nolan, Lisa Joy és J.J. Abrams közreműködésével megvalósított Westworldöt mind a hazai, mind a nemzetközi sajtó dicséri, kiemelve a látványvilágot, a fantasztikus szereplőgárdát (köztük Evan Rachel Woodot és Anthony Hopkinst), a zenéket és az egyedi főcímet is.

A sorozat első része most ide kattintva regisztráció nélkül tekinthető meg az HBO GO-n, a második epizódot pedig a regisztráltak élvezhetik ezen a linken.

Akiket az akció helyett a humor és az érzelmek érdekelnek, azoknak viszont itt a Válás, amelyben több mint tíz évvel a Szex és New York évadzárója után Sarah Jessica Parker visszatér az HBO-ra, ezúttal Thomas Haden Church partnereként.

A Válás című dramedyben azonban nem a csillogás, a Cosmopolitan koktélok, a Manolo Blahnik cipők és a szex állnak a középpontban, hanem a család, a válás utáni egyedüllét, a 40 feletti kapuzárási pánik – mindez egyszerre tragikus és humoros formában megjelenítve.

A Válás első epizódja egyelőre HBO GO-regisztrációval rendelkezők számára nézhető, október 10-től azonban regisztráció nélkül is látható lesz, ha ide kattintunk. A tévécsatornán továbbra is az eredeti tervek szerint, hétfőn este érkeznek a szóban forgó sorozatok új részei.