A Barátok közt két sztárja eljegyezte egymást

Vágólapra másolva!
Az RTL Klubon látható népszerű tévésorozat két szereplője, a Pandát alakító Deutsch Anita és az Imi szerepében látható Kinizsi Ottó nemrégiben Egyiptomban járt. Az út során a Ottó megkérte kedvese kezét, és a lány igent mondott.
Vágólapra másolva!

Pár hete már a nyilvánosság előtt is vállalja románcát Deutsch Anita és Kinizsi Ottó, a Barátok közt című sorozat szereplői.

"Korábban csak a sajtó előtt nem vállaltuk fel egymást. Aki rájött, észrevett valamit abból, ahogy egymásra néztünk és megkérdezte, hogy egy párt alkotunk-e, az előtt soha nem tagadtuk szerelmünket. Csupán azt akartuk elkerülni, hogy a média csámcsogjon rajtunk. A mai napig azért nem szeretünk beszélni a magánéletünkről, hogy megőrizzük az intimitását, a belső szépségét" - nyilatkozta Ottó a Blikknek.

Barátok közt linkekhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/media,_hirkozles/musorszoras/radio-_es_televizio_musorok/sorozatok/Baratok_kozt/

Anita és Ottó szerelme másfél évvel ezelőtt kezdődött. A pár ismerősei szerint kapcsolatuk bensőséges és harmonikus. Valószínűleg a szerelmesek is így érzik, mert nemrég megpecsételték közös jövőjüket: Egyiptomban töltöttek néhány napot, ahol Ottó megkérte Anita kezét, a lány pedig boldogan igent mondott.

"A hír igaz, jegyben járunk" - erősítette meg a vőlegény, azt azonban nem árulta el, hogy kitűzték-e már az esküvő időpontját.