Tíz durva haláleset a Barátok köztből

barátok közt, bk
Vágólapra másolva!
Az év első epizódjában gyilkosság áldozata lett Schneider Róbert, ismét halálesettel írtak ki egy Barátok közt-figurát a sorozatból. 1998 óta számos karaktertől kellett már így búcsúzni a nézőknek, már a legelső részben is balesettel indítottak és meghalt Berényi Zoltán. Összeszedtük a múlt legdurvább halálait: zuhanás, agyvérzés és tűzpárbaj is van a listán.
Vágólapra másolva!

Egy gyertyatartó végzett vele

Schneider Róbertet az esküvője napján ölte meg valaki, ezzel a drámai szállal kezdte az évet az RTL Klub sorozata. Hogy ki végzett vele Balogh Nóra párjával, egyelőre nem derült ki, az azonban biztos, hogy egy gyertyatartóval ütötték le.

Forrás: Nagy Botond

Az autópályán vesztette életét

Novák Csaba ígéretes futballistának indult, de drogproblémái miatt kitették a csapatból. Egy idő múlva leállt a kábítószerekről, majd egy rehabilitációs központban dolgozott, ahol hasonló sorsú fiatalokon segített. Épp Németországból tartott haza családjához születésnapot ünnepelni, mikor az autópályán halálos balesetet szenvedett.

RTL Klub / Barátok közt

Tévedésből kergették a halálba

Berényi Andrást 2012-ben írták ki a sorozatból arra hivatkozva, hogy karaktere elfáradt és képtelen már megújulni. A történet szerint egy jótékonysági rendezvényen a Miklós által felbérelt verőemberek összetévesztették Attilával, majd mikor az üldözői elől egy toronyház tetejére menekült, megcsúszott és a mélybe zuhant.

Tűzharc áldozata lett

A Nagy Sándor által megformált Igor csupán néhány hónapot volt képernyőn, de ennyi idő alatt is rendesen összekuszálta a szálakat. Elrabolta Berényi Miklós kislányát és gyermekének anyját, majd bosszúból bezárva tartotta őket egy sötét pincében. Ugyan nekik sikerült megmenekülni a nyomasztó rabságból, de Igort is elérte a vég, egy tűzharc során lelőtték.

Forrás: RTL Klub

A lépcsőről zuhant le

Magdi anyus Kertész Vilmossal az árvaházból kialakított lakóház földszinti lakásában élt évtizedeken keresztül, a sorozat kultikus szereplője volt. Tragikus halála az összes szereplőt megviselte, máig emlegetik. Váratlanul halt meg, takarítás közben zuhant le egy lépcsőházban - távozása óta néhány alkalommal szellemként visszatért.

Súlyos betegséggel küzdött

Holman Valter 2009-ben jelent meg a Berényi család életében, miután kiengedték a börtönből. Kezdetben csupán érdekből, később már szerelmesen udvarolt Berényi Claudiának. Egy orvosi kivizsgálás során kiderült, hogy súlyos betegségben szenved, amit nem élt túl, holttestét párja találta meg otthonukban.

Forrás: baratok.hu

Halálos autóbalesetet szenvedett

Berényi Miklós és Balogh Nóra fogadta örökbe utcagyerekként Egresi Tónit, 2007-ben írták ki a sorozatból. Épp barátnőjével, Noémivel utaztak autóval, amikor autóbalesetet szenvedtek, a srác az ütközést nem élte túl. Szívét egy műtétre váró fiú kapta meg.

Forrás: RTL Klub

A liftaknába zuhant

Kertész Géza barátnője volt, halálát pedig egy rosszul működő lift okozta. Mikor kinyílt a lift ajtaja, nem volt mögötte fülke, így a lány a mélybe zuhant. Ezt még talán észre is vehette volna, ha nem vonja el a figyelmét egy épp arra járó férfi, aki szóba elegyedett vele.

Fellépés közben lett rosszul

Szilágyi Lóránt kiválóan szaxofonozott, gyakran zenélt otthon és budapesti bárokban is fellépett. 2003 februárjában szerepelt utoljára a Barátok közt-ben, egy fellépés közben hirtelen agyvérzést kapott, összeesett és meghalt.

Forrás: baratok.hu

Véletlenül esett le az épületről

Berényi Ákos egy építkezésen halt meg, megcsúszott, és lezuhant az épület tetejéről - így írták ki három év után a sorozatból. A fiút Fenyvessy Sándor fenyegette meg a Berényi Kft. egyik építkezésén, aki az édesanyja párja volt, és bár végül megszánta és elállt a gyilkosságtól, egy véletlen folytán Ákos mégis lezuhant.