Az éneklés mellett a kukásautók érdekelték Nikát

Nika, Veres Mónika
Vágólapra másolva!
Ezen a héten Nika volt Garami Gábor webes sorozatának vendége, a Class Utasban többek között arról is mesélt, hogyan lett tinisztárból profi előadó, és miért tetszettek neki annyira gyerekként a kukások.
Vágólapra másolva!

Ezen a héten Veres Mónika Nika volt a Class FM websorozatának, a Class Utasnak a vendége. Az énekesnő a 90-es évek végén gyereksztárként robbant be a köztudatba, ezért Garami Gábor először arra volt kíváncsi, mi vezetett ahhoz, hogy már 12 évesen befutott énekesnő legyen.

Mesélt arról, hogy milyen kórusban énekelt és kiktől tanult, de elárulta azt is, hogy gyerekként mennyire tetszettek neki a kukások, akik az autó hátulján állva utaztak.

Forrás: Class Utas

Amikor 1999-ben megjelent a Papa ne félts! című album, Nika élete egy csapásra megváltozott: "Nagyon gyorsan történt minden. 12 éves voltam, és már volt egy lemezszerződésem, amiről azt sem tudtam, hogy mit jelent. Úgy énekeltem fel az album dalait, hogy a stúdióban adták őket először a kezembe" - mondta. A gimnáziumban ismertsége miatt nem volt rögtön szimpatikus, pár évbe telt, mire megkedvelték az osztálytársak.

A gólyatáborban megmondták a többieknek, hogy jön egy lány, akit már láthattak a tévében. Emiatt hiába voltam benne a csínytevésekben, mindig volt egy kis tartás bennük, ami nem oldódott fel."

Garami Gábor lejátszotta neki útközben egyik dalát, az énekesnő zavarba is jött, mint mondta, még mindig nem szokta meg, hogy saját magát hallja a rádióban.