Új műsorstruktúra, több magyar zene a Class FM-nél

Vágólapra másolva!
Megújult műsorokkal, friss struktúrával, több magyar zenével megy az ősznek a Class FM.
Vágólapra másolva!

Az új program keretében kiterjesztik a hétvégi Class Kívánságműsor adásidejét, így a hallgatók szombatonként déltől egészen este 8-ig kérhetik kedvenc slágereiket. Megújul a Class Night is; a 2.0-ás változatot – amelyet továbbra is Szani Roland vezet - új hangulatot, lassabb, lazulós tempót ígérnek.

Továbbra is hetente jelentkezik a Class Utas, amelyben hazai előadók adják egymásnak a stafétát Garami Gábor autójában, és mesélnek szakmai valamint magánéleti titkaikról is. A Morning Show adásai pedig már Podcast verzióban is elérhetőek az összes népszerű platformon - közölte a Class FM.

Megújul a rádió hétvégi programja is,

a Class Mix-ben hétvégén esténként 4 órán keresztül DJ WhiteBoy pörgeti fel a bulira készülődőket, pénteken a legnépszerűbb klubslágerekkel, szombaton pedig hazai felvételek mixeivel hangol a partikra: ekkor kizárólag magyar előadók slágerei lesznek hallhatóak, de nem a megszokott formában. A Class Magyarokból is többet kapnak mostantól a hallgatók, egy órával nő a vasárnap esti műsor adásideje, így jelentősen több hazai előadó felvétele kerülhet bemutatatásra.

A Class FM a törvényileg előírt zenei arányokon szeretne nagyobb felületet biztosítani a hazai zenekaroknak, előadóknak. A rádió országos frekvenciája novemberig adott, ősszel pályáznia kell a folytatásért.